Industrialist Maharjan passes away

โ€œKarma he jivan khah– Work is lifeโ€ was his motto, Karma Lal Maharjan a well known industrialist of Kathmandu passed away on Friday, the Nepal Samvat 1129 Chaula Ga (10th April) in Kathmandu. He was 73, when he left his wife, three sons and their spouses, four daughters and their spouses, 12 grand children, two brothers, three sisters, many more nephews, nieces and grand children. His son Dr. Keshav Lal Maharjan, a professor at Hiroshima University tells us that โ€œthere are 108 of us, the siblings of his parents, still living as an extended family.โ€ His last rites were performed by Vajrayana Buddhist Gurujus with the funeral procession led by Newah ritual musical instrumental band and joined by his relatives, guthiyars, friends and community people followed by his family members, was more than one kilometer long.

Shahu Karma Lal

Late Karma shahu was the founder of several business and industrial entities and has provided jobs to thousands in his life time. He was a very hardworking, pious and loving man, full of compassion and truthfulness. Anyone, who comes in contact with him, would be influenced by his admirable nature. He is known to have worked harder from his childhood from farming to business and industries. In the later part of his life, he had spent days in social services and works of religious merits and contributed in what ever way he could for the cause of society and the people around him. In his honour, Theravada Bhikkhus, Vajrayana gurujus, and Lama priests offered prayers and perform traditional rituals to wish him a suffering less supreme Nirvana or to attain to Shukhavati Bhuvana while many including Namasangiti, Gyanamala Bhajan Khalah volunteered to read hymns and prayers offering condolences for the past seven days.

The Newah extends our deepest condolences to bereaved family of Karma Lal Maharjan including his son Professor Keshav Maharjan, a good friend of Newah community in Japan and advisor to Nepal Federation of Indigenous Community Japan.

In memory of Karma Lall Maharjan
เคถเฅเคฐเฅ‹เคค – เคธเคฎเฅเคฆเฅเคฐเคชเคพเคฐเคฟเคกเคŸเค•เคฎเฅ
Obituary of late Karma Lall Maharjan
Click โ€œcommentsโ€ below to express your condolences. – The Newah